Cursuri noastre

  • Au  un pronunțat caracterul aplicativ - se pune accent, pe lângă acumularea de noi cunoștinte, pe dezvoltarea unor atitudini deschise, favorabile reușitei, pe formarea unor abilități orientate spre performanță, cu aplicabilitate directă în activitatea curentă a cursantului.

  • Numărul participanților, la un curs, este de minim  8, maxim 26, pentru o se asigura însușirea  noilor cunoștințe.

  • Se desfasoară  în cadrul organizat de lector sau cursurile în cadrul organizației dumneavoastră , dacă sunt întrunite condițiile (număr minim de participanți și logistică). Menționăm că pentru participarea la cursurile de AUDITORI INTERNI SM conf. SR EN ISO 9001 sau conf.  SR EN ISO 15189  este necesar sa fiți absolventul cursului de specialiști conform acestor referențiale de mai sus. Pentru cursul de proiectare și implemntare SM  trebuie să fiți absolventul primelor două cursuri.

  • Se deșfasoară după un program  de curs de 10 ore/zi – mai puțin ultima zi , cand vor fi  5 ore. Sunt incluse pauzele  de cafea (10 min la fiecare 90 de min de curs ) și pauza de masă (de 60 min).

  • Evaluarea cursanților se face cu un test grilă, susținut în ultima zi a cursului. La testare au voie să  participe cursanții care au fost prezenți 75% din orele programate. Cei care au răspuns corect la minim 17 întrebări  primesc diploma de absolvire a cursului , ceilalti o adeverintă de participare.

  • Oportunități pentru cursanți , absolvenții Cursurilor de specialiști pot participa direct la Proiectul de implementare SM în cadrul organizației proprii ,ca responsabili SM sau/și Reprezentanți management pentru SM ,dacă fac parte din managementul de vârf. Pot continua instruirea în cadrul cursurilor pentru Auditori Calitate și se pot califica Auditori interni SM.

  • Înscrierea cursanților se va face , pe baza CERERII

  • Programul cursului
Sample Image Medium

Cursuri de Formare Specialisti SMC

I. Cerințe ale referențialului SR EN ISO 9001:2008. Noțiuni de bază privind implementarea SMC conform cerințelor SR EN ISO 9001:2008. Acțiuni în vederea certificării organizațiilor

II. Cerinte ale referentialului SR EN ISO 15189:2007 Notiuni de baza privind implementarea SMC, conform cerintelor SR EN ISO 15189:2007. Actiuni in vederea acreditarii Laboratoarelor de analize medicale

III. SR 13508 Linii directoare pentru implementarea unui SMC in institutiile de sanatate. SR CEN /TS 15224 Servicii de santate. Cerinte ale referentialului SR EN ISO 9001:2008. Actiuni in vederea certificarii Citeşte mai mult

Sample Image Medium

Cursuri de Formare Auditori Interni

I. Formare Auditori Interni pentru Sistemul de Management al Calității conform SR EN ISO 15189:2007

II. Formare Auditori Interni pentru Sistemul de Management al Calității conform SR EN ISO 9001:2008 Citeşte mai mult

Sample Image Medium

Proiectare si implementare SMC

Obiectiv: • Proiectarea și implementare SM
Cui se adreseaza: • RM , responsabilului calitate , directorului calitate Citeşte mai multe